Public art competition for the K-building / Taidekutsukilpailu K- rakennukseen

Here is links to my proposal for public art competition for the K-building /THL.

This was really an interesting challenge and I was happy to take part in it during Autumn 2020.

Tässä ehdotukseni kilpailuun K-rakennuksen taideteokseksi. Tämä oli todella mielenkiintoinen haaste ja toteutui sunnuntai työnä syksyn 2020 kuluessa. Oli kiinnostavaa olla kisassa mukana!

-Taidekutsukilpailu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen K-rakennuksen yhteyteen-

”Valtion taideteostoimikunta järjestää kutsukilpailun yhteistyössä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ja Senaatti-kiinteistöjen kanssa ulkotaideteoksen hankkimiseksi THL:n käyttöön tulevan K-uudisrakennuksen yhteyteen, osoitteeseen Mannerheimintie 166, Helsinki. Uudisrakennuksen suunnittelee Kirsti Sivén & Asko Takala Arkkitehdit Oy. Jatkokehittämiseen valitut teokset pyritään toteuttamaan vuoden 2021 aikana.

Kyseessä on uudentyyppinen kilpailumuoto, joka mahdollistaa taiteen tulevien käyttäjien ja taiteilijan välisen keskustelun kilpailun aikana. Taiteilijat pääsevät myös esittelemään omat ehdotuksensa arvostelulautakunnalle.

Kilpailuun on kutsuttu taiteilijat Aimo Katajamäki, Anne Meskanen-Barman ja Camilla Vuorenmaa.”

https://www.valtiontaideteostoimikunta.fi/uutinen/taidekutsukilpailu-terveyden-ja-hyvinvoinnin-laitoksen-k-rakennuksen-yhteyteen/

Kreikan mytologioihin viittaava runollinen teos voitti taidekutsukilpailun THL:n K-uudisrakennuksen yhteyteen tulevasta ulkotaideteoksesta

https://www.valtiontaideteostoimikunta.fi/wp-content/uploads/2020/12/THL-taidekilpailu_CamillaVuorenmaa.pdf